Schimmelnagels

Hebt u last van schimmelnagels, nagelbeschadigingen of nagelverkleuringen? Nagelziekten kunnen zeer hardnekkig zijn en beschadigingen aan uw nagels minder fraai. Gelukkig hebben wij voor u een afdoende oplossing voor uw probleem. Met moderne nagelcorrectie kunnen wij uw teennagels geheel of gedeeltelijk herstellen. Wij gebruiken hiervoor de LCN Wilde-Pedique silver plus methode. Een ultramodern middel dat direct resultaat geeft en alleen door daartoe bevoegden mag worden aangebracht. De gel wordt na het aanbrengen uitgehard onder een UV lamp. De behandeling is pijnloos en geschikt voor dames en heren van alle leeftijden.

pedicure
schimmelnagels

Stap 1: LCN Wilde-Pedique

LCN Wilde-Pedique is een zeer effectieve gelbehandeling van schimmelnagels en andere nagelziekten. Daarnaast is het ook cosmetisch toepasbaar bij lelijke of brokkelige nagels. Door middel van gelreparatie wordt de nagel hersteld tot deze weer natuurlijk oogt. Bij schimmelnagels gebruiken wij hiervoor de schimmel remmende variant. De werkzame stof hierin is het antimycotisch-component piroctone olamine. Bovendien heeft het toegevoegde zilver een antibacteri├źle werking dat kiemen en gisten doodt. Met deze revolutionaire gel is uw nagel niet meer van echt te onderscheiden. Het product is flexibel en zit daardoor zeer comfortabel.

Een behandeling met LCN Wilde-Pedique silver plus biedt u kansen waaraan u eerder niet durfde denken. Zo kunt u alle moderne laktechnieken weer gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat iemand uw schimmelnagels of nagelbeschadiging ziet. We kunnen de behandeling met deze gelmethode bijvoorbeeld uitstekend combineren met een trendy French Look. Hiermee verfraaien we uw nagel met een zachte naturel tint en een wit randje. U zult aangenaam verrast zijn.

schimmelnagels
schimmelnagels

Stap 2: Nabehandeling schimmelnagels

Om voorgoed van uw schimmelnagels verlost te worden, is het noodzakelijk dat u uw teennagels thuis na behandelt met LCN Mykosept spray. De sporen van de schimmel blijven namelijk achter in uw sokken en schoenen. Dit resulteert in herbesmetting en uitbreiding van de aandoening. Om dat een halt toe te roepen, adviseren wij u om de spray thuis dagelijks te gebruiken.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0546 826 065